Hedvig EleonoraHedvig Eleonora Kyrkokör + stråkar var på besök på lördagen. Ledda av Jenny Tjärnström som sjöng Stabat Mater här för ett par veckor sedan, på långfredagen. Ett trevligt och varierat körprogram med lite kul sättning. T.ex. Bas + kör… Stråkarna hade också eget nummer. Tråkigt var att deras blockflöjt sprack. Så första stycket blev a capella i stället för ackompanjerat. Synd på flöjten. Emma Bosson sjöng Olle Adolphssons ”Nu har jag fått den jag vill ha” ackompanjerad av piano och bas och kör. Snyggt!

Medverkande:
Hedvig Eleonora kyrkokör
Emma Bosson, sopran
Stefan Lindvall, violin
Per Henrik Andersson, violin & blockflöjt
Mattias Nyberg, cello
Ulf Tjärnström, kontrabas
Otto Ratz, orgel
Jenny Tjärnström, dirigent

Det hela spelades in.

Det här inlägget postades i musik, programverkstaden. Bokmärk permalänken.