1 advent

1 advent -27 nov – i år är fullbokad.

Jul i Bölom. Lördag – Jag är parkeringsvakt och Kerstin bjuder på glögg till alla som kommer. Vi har fixat 70 påsar till barnen som tomten ska dela ut och därtill deltagit i packandet av 190 brödpåsar inför försäljningen. 40 utställare. Massor med folk och superväder. Fortfarande snöfritt och torrt och det är tur för det var rekordmånga besökare.

Konsert i Timrå ka: kl 16 rep, kl 18 konsert. Kenth Lundqvist leder Mariakören som för tillfället blivit blandad kör där jag, Sigvard och Lennart förstärker.

1 advent – högmässan i Sköns ka där Ann-Kristin Färnström leder Skönskören. Kerstin och jag är med där också i år. Under högmässan kom årets första snö. Kul att se hur vintern anländer under högmässan i Skön. Allt gick bra med musiken. Jan From spelade trumpet, både till oss och med Ann-Kristin.

Det här inlägget postades i musik, programverkstaden, släkt&vänner. Bokmärk permalänken.