Juloratoriet – del 4-6

Första konserten i GA. I morgon Domkyrkan. Andra hälften är inte så ofta framförd så det var särskilt skoj att få vara med här. Kerstin längst fram och jag längst bak. Kör 43, ”Ehre sei dir, Gott, gesungen” bjöd visst motstånd på repetitionerna, men flöt nog fint igenom när det väl blev dags. Anders Eby tycks förtjust i överljudsfart. Oben – Eva – med långa flätan har haft mycket att göra och gjort det väl, även trumpeten – Markus(?).

Nordiska kammarorkestern. Dirigent Anders Eby, Sopran Sofia Niklasson, Countertenor Mikael Bellini, Tenor Mikael Stenbaek, Bas Bo Rosenkull. Domkyrkokören, Fredrik Sixten körledare/instudering. Sundsvalls kyrkokör, Pernilla Backlund körledare/instudering.

Recension i Allehanda

Det här inlägget postades i utan kategori. Bokmärk permalänken.