Jörgen Dafgård Sinfonia No1

Zinnia 2004 – Jörgen Dafgårds Sinfonia No 1 uruppfördes i Stadshussalongen torsdagen den 14 oktober 2004 av Sundsvalls kammarorkester under ledning av Christian Lindberg. Detta inledde Zinniafestivalen. Synnerligen lyckat på alla sätt. Lars dokumenterade hela konserten med egna och lånade mikrofoner… – bilder.

Detta var för övrigt på min födelsedag som firades på detta sätt. Kul 🙂 Det var särskilt trevligt att det var Jörgens verk som uruppfördes. Jörgen är Bosses son. Bo Ivarson som lett vår kör, Motettkören, i all tid. Via kören har vi kunnat följa Jörgens framfart via ungdomdkören, resor och andra av Jörgens verk som vår kör framfört (eller ibland bara försökt framföra 🙁 ).

Det här inlägget postades i bilder, musik, musikbilder, programverkstaden. Bokmärk permalänken.