Fyrton och orgel

Fyrton: Nils Persson, Hans Fransson, Janet och Boel Crona med pianoackompanjemang av Dagmar Granström på några stycken. 20 låtar från fredag kväll till lördag kväll. Knirr och knarr från golvet löstes med att stå på bänkar. Inte helt uppskattat … Knarrande pianosits byttes mot annan. Pianot hade för skarp klang och hårt anslag tyckte Dagmar. Rätt livligt ljud där med så få personer närvarande. Vi höll till i Selånger kyrka, ordnat av Nils efter att jag sagt att det funkat bra där för mig tidigare. Kul och jobbigt. Boel har vi känt sedan länge. De andra lärde vi känna i Tors Hammarskör när vi för några år sedan drog till Irland på körfestival i Sligo – läs här.

Ann-Kristin Färnström spelade sedan orgel på söndag kväll i Sköns kyrka och vi var där…

Det här inlägget postades i musik, orgel, programverkstaden. Bokmärk permalänken.