Lidenfolkmusik

Först kommer ingenting. Sedan kommer ingenting. Sedan kommer allt på en gång… För ett par veckor sedan Schütz i Liden, förra helgen följt av Barnkörer i Birgittakyrkan och Orgel i Skön. Nu denna helg med en orgelfredag i Liden och folkmusik idag, söndag.

I fredags var det fem av Anne-Lises suzuki-orgelelever i åldrarna 7 till 12 som förberedde en konsert och det spelade vi in. Det var Johanna, Aina, Olivia och Hilda. Materialet kommer att användas i en dokumentärfilm av Järkvissle Film & Media.

Idag påbörjades inspelningarna av en skiva med Lidenmusik. Den kommer att innehålla folkmusik, kulning, en nyskriven mässa i folkton och orgel. Dagens inspelning gällde folkmusik. Det var Paula, Göran, Andreas, Karin och Paul. Anne-Lise övervakade det musikaliska innehållet. Vi höll till i Sättna församlingshem.

Hör här ett exempel från idag:
20070513_slengpolskaemellbergiflygge.mp3 – mp3, 30s, 0,8MB

Det här inlägget postades i musik, programverkstaden. Bokmärk permalänken.