Tre dagar i Järkvissle

… med inspelning av ”Käre Rolf” och en jul-/adventskonsert i Lidens kyrka. Söndag ställde vi först upp i Järkvissle skans och förberedde två dagars inspelning. Sedan ner till Lidens kyrka för rep och konsert med Lidens kyrkokör, musiker och fler sångare. Måndag och tisdag var inspelning i Järkvissle. Det blir en hyllningsskiva till Rolf Lidberg med musik som han gärna sjöng och musik som skrivits till honom. Piano – Kristian Morén, sång Peter Högström, Berit Palmroth, Bernt Nyström och Paula Lundgren, fiol – Paula Lundgren, klarinett – Lydia Holmlund och två durspel – Håkan Backlund och Pelle Lundgren. Peter Högström är den konstnärligt sammanhållande kraften och Arne Johansson – Järkvissle Film & Media producerar. Gerd och Berit var med oss hela tiden med god mat.

Uppdaterad juldagen med följande bild från Arne

Det här inlägget postades i programverkstaden. Bokmärk permalänken.