En lång inspelningshelg

Lördag:

Inspelning inför jubileumsskivan i Liden. Lidens kyrkokör sjöng, Anne-Lise ledde och Ann-Kristin spelade. Kerstin vände blad. Avslutning på Lidens värdshus med god mat och fortsatt sång. Värdar var kyrkorådet och Arne Johansson. De deltog också, som vanligt med stort engagemang. Dagens hjälte var Ulrika som räddade hela inspelningen. All utrustning fanns på plats och funkade, men det där med nätadapter till datorn vars batteri inte räcker till en heldagsinspelning… Tack Ulrika!

Söndag

Konsert i Selånger kyrka med ett klassiskt körprogram. Mozart, Schubert. Mendelsohn och Bruckner var representerade. Anders Pettersson dirigerade, Kenth Lundqvist spelade både själv och till körens alla sånger. Kenths soliststycken var av Chopin, Stenhammar och Schuman. Kerstin vände blad åt Kenth.
Vi spelade in alltsammans för en CD till kören.

Det här inlägget postades i musik, programverkstaden. Bokmärk permalänken.