Jubileum

Järkvissle Film & Media står bakom dagens inspelning med barn från Liden och Sättna. Hilda Knollenburg kompade barnen från stora orgeln. Några vuxna var också med: Ton-i-ton, Lidens kyrkokör, spelmän, stråkar, orgel och piano. Resultatet får vi se till hösten. Det blir en jubileumsskiva för Lidens kyrka med julmotiv.

Julottan (1min, 1,9MB, mp3 256Mbps) – 080119_lidenjulottan.mp3

Detta artar sig till en intensiv musikhelg. I morgon repar vi nästan hela dagen på Vivaldis Gloria, där Kerstin och jag ska sjunga med. På kvällen blir det inspelning av orgelkonsert i Indals kyrka som ska dokumenteras. Ny orgel för mig.

Uppdaterad 20/1
Några av kontraktets organister spelade i söndagens konsert. Det var Larisa Dmitrieva (Holm), Dagmar Granström (Alnö), Lars Lind (Bosvedjan), Marie Ottosson (Njurunda) och Ann-Kristin Färnström (Skön).

Det här inlägget postades i musik, programverkstaden. Bokmärk permalänken.